Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Rólunk

A hosszú életért. Szívből…

Sajnos nem létezik varázsgomb az “egészség aktiválásához”. Ezzel ellentétben különböző időtálló és tudományosan bebizonyított módszerek állnak rendelkezésünkre, amelyek elősegítik egészségünk megtartását és mindemellett segítenek a legjobb formánkban maradni. A természetes gyümölcslevek fogyasztása tökéletesen kiegészíti a napi étrendünket, gondoskodik ellenállóképességünkről és
elősegíti a fogyást.

A Grante alapelve, hogy olyan természetes gyümölcsleveket állítson elő, amelyek megőrzik a lehető legmagasabb vitamintartalmukat és hasznos tápanyagaikat.

Rengeteg gyümölcslé megtalálható a boltok polcain, ám nem mindegyik egyformán jó és egészséges. Az előállított gyümölcslé minősége sok tényezőtől függ, például:

  • a gyümölcsfák gondozásától
  • a tisztítástól
  • az előálltás típusától
  • a gyár felszerelésétől
  • az előállítási folyamat ellenőrzöttségétől
  • a csomagolás típusától
  • a pasztörizálási módszertől
  • az előállító tapasztalatától

A Grante ezekre gondosan odafigyel!

A Grante a természetesség szinonimája

Ezt a kijelentést alátámaszthatja a Grante 100%-os gránátalmaleve. Sokkal több antioxidánst tartalmaz, mint bármely másik ital (pl. vörösbor, zöldtea). Rengeteg tiamint (B1 vitamin), riboflavint (B2 vitamin), flavonoidot és 15 féle aminosavat foglal magába. A gránátalmalé csersavai megelőzik a gyomorfekély kialakulását és a benne található pektin megköti az összes felesleges és rossz anyagot és kiüríti őket a szervezetből. Ezáltal (is) méregteleníti és megtisztítja testünket.

A Grante az elsők között hozott létre olyan gránátalmalevet, amely nem koncentrátumból készült. A Grantre természetes gránátalmaleve a különleges mikroklímájú azerbajdzsáni Geokchay körzetben nevelt és betakarított gyümölcsökből lett megalkotva.

A kertek egy 1000 hektáros területen helyezkednek el és évente 1000 tonna gránátalma terem meg rajtuk, melyeknek íze magáért beszél.

Az azerbajdzsáni termesztők termesztik és válogatják ki az eltérő fajtájú gánátalmákat, amelyeket később a Grante felhasznál: “Guloysha”, “Nazik gabig”, “Girmizi gabig” stb.

A közvetlen kivonási technika alkalmazása lehetővé teszi, hogy a friss gyümölcsből készített ital megőrizze hasznos alkotóelemeit. Ez teszi a Grante termékeit ínycsiklandóvá.

   

A Grante gyümölcsleveit az AZNAR nevű gyárban állítják elő, amely egy innovatív, automatizált komplexum. A jelentős beruházások, a sok évnyi és rengeteg tapasztalat és az újításokra való nyitottság lehetővé teszi, hogy a Grante termékei a lehető legjobb minőségűek legyenek és hogy eljuthassanak a világ különböző pontjaira/ba, például az USA-ba, Kanadába, Lengyelországba, Csehországba, Izraelbe, Ausztráliába, Oroszországba, Fehéroroszországba és még sok másik országba, ahol a Grante jelen van.

A Grante gyümölcslevek választéka igen széleskörű, mivel minden egyes gyümölcs sajátos vitamintartalommal rendelkezik, amely nem egyezhet egyetlen termékben sem. A szőlő-, és almalevek -amelyeket elsőként állítottak elő – a legszélesebb körben kedvelt italok. Később az alma-szőlő-, gránátalma-szőlő-, valamint a birsalmalé vált elérhetővé.

Magyarországon az alábbi termékeink a legnépszerűbbek:

A Grante gyümölcslevek üveg palackba vannak zárva, amelyből kapható 0,75l-es és 0,25l-es kiszerelés. A kisebb üveges gyümölcslevet általában gyermekek fogyasztják a benne lévő fejlődésükhöz és növekedésükhöz szükséges vitaminok miatt. A Grante által gyártott gyümölcslé egy cukor-, színezék-, és tartósítószermentes “vitaminbomba”.

Ha a Grante gyümölcslevei közül vásárol, biztos lehet benne, hogy egy természetesen előállított terméket vásárol!

A Grante gyümölcslevei tökéletesen kiegészítenek egy egészséges napi étrendet és ajánlottak gyermekeknek és várandós nőknek.

Székhely

Életfa Natura Kft.

 8272 Szentantalfa,

Fő utca 30.

Telefon

+36 30 799 9579

Email

info @ eletfanatura . hu